Antena Căutare

Control la "sponsorul numarul 1" al PDL

Corpul de Control al ministrului Economiei, Ion Ariton, a ajuns la Deva, unde verifica situatia economico-financiara a SC Electrocentrale Mintia SA. Controlul vine dupa ce o televiziune locala a prezentat o inregistrare, in care, directorul companiei, Cristian Vladu, declara ca este "sponsorul numarul 1” al PDL si ca a dat in campania electorala un miliard si jumatate de lei.

"Eu cred ca sunt sponsorul numarul unu. Cand spun sponsorul numarul unu, spun ca am dat un miliard jumatate in campania asta... Ai auzit bine? Pe romaneste. Nu dau de la mama. Imi creez niste obligatii. Cred ca toata lumea intelege, da? (...) Din salariul meu eu nu pot. E imposibil. Dar au venit firme si au donat", spune in inregistrare Cristian Marius Vladu.

In schimb, PDL Hunedoara a trimis un comunicat de presa in care arata ca partidul si conducerea acestuia "nu raspund pentru declaratii iresponsabile ale membrilor sai, facute la colt de strada, pe un colt de masa sau la un sprit".

Atunci de ce s-a grabit ministrul Economiei sa-si trimita Corpul de Control la Deva, unde are "misiunea" sa verifice situatia economico-financiara a companiei, unde este director chiar cel care afirma ca a "bagat un miliard si jumatate" in campania electorala?!

In data de 5 decembrie, in Colegiul nr. 3 din judetul Hunedoara au avut loc alegeri partiale pentru desemnarea unui nou deputat. Candidatul PDL, Daniel Raducanu, s-a clasat pe locul al doilea, obtinand 7.339 de voturi. Consilier al ministrului Elena Udrea, Raducanu a intrat in cursa electorala dupa ce a trecut de la PNL la PDL.

Mai multi reprezentanti ai celorlalte partide implicate in campania electorala au declarat ca reprezentantul PDL a castigat atat de multe voturi pentru ca partidul sau a "mituit" alegatorii oferindu-le bonuri valorice, masini cu lemne, alimente etc.

Mai mult, aceiasi reprezentanti ai partidelor au declarat public ca primarul Aradului, Gheorghe Falca, si ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, au incercat sa ii determine pe mai multi primari sa il ajute pe candidatul PDL sa castige alegerile din Colegiul nr. 3 in schimbul promisiunii ca vor beneficia de bani pentru proiecte locale.

Sursa: Jurnalul National

Ioan Botis l-a demis pe seful ANPS, Viorel Alexandru... Mircea Geoana: Nu plec din PSD!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x