Antena Căutare

Miron Cozma va lansa oficial Partidul Social-Democrat al Muncitorilor, pe 21 octombrie

Fostul lider sindical al minerilor, Miron Cozma, a declarat ca in data de 21 octombrie va lansa oficial un nou partid denumit "Partidul Social-Democrat al Muncitorilor", acsiunea putand fi urmata de o eventuala candidatura la presedintie a sindicalistului, informeaza Cotidianul.

"Pe 21 octombrie, ora 12.00, o sa lansez oficial acest partid, care exista si cu care intram in campanie. Se numeste Partidul Social Democrat al Muncitorilor si intra in campania din 2012 si 2014. Ortacii vor fi cu mine.


Eu mi-am dat 11 ani de libertate pentru muncitori, nu pentru coruptii din sistemele politice. Am avut mare satisfactie sa se scandeze ‘Cozma presedinte' de Boboteaza, am avut surpriza la Alba sa se scandeze ‘Cozma presedinte'. Nu eu imi doresc, sunt romani care doresc o schimbare reala", a declarat Miron Cozma

Mai mult decat atat, Miron Cozma a precizat ca partidul sau va fi unul al oamenilor saraci, in care nu vor fi acceptati securisti sau persoane din fosta nomenclatura comunista.

"Eu mi-am facut partid pe pensia mea si pe banii unor amarati. Nu veti vedea fete vechi, nomenclatura comunista, fosti presedinti, securisti, fosti ministri, fosti parlamentari. E un partid real al oamenilor saraci", a spus Luceafarul Huilei.

Elena Udrea: "Fostul presedinte al ANOFM trebuie dat afara din PDL"... Udrea: Trebuie doar sa apara femeia potrivita pentru postul de premier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x