Antena Căutare

Video. Moțiunea de cenzură a trecut: Reacția lui Ludovic Orban: ”Se încheie o perioada de distrugere”

Moțiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi ”pentru”. Guvernul Dăncilă a fost demis. Reacția lui Ludovic Orban: ”Se incheie o perioada de distrugere” 

Video. Moțiunea de cenzură a trecut: Reacția lui Ludovic Orban: ”Se încheie o perioada de distrugere”
| motiunea de cenzura

Moțiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi ”pentru”. Guvernul Dăncilă a fost demis. Reacția lui Ludovic Orban: ”Se incheie o perioada de distrugere”

Ludovic Orban a făcut declarații imediat după anunțarea trecerii moțiunii de cenzură și a demiterii Guvernului Dăncilă.

"Guvernul PSD si-a batut joc de Romania asa cum nu a mai facut-o nimeni pana cum. Multumesc Iohannis pentru implicarea decisiva. Le multumesc colegilor mei din PNL, tuturor parteneilor politici care au fost alaturi de noi si care au rezistat la cele mai ticaloase oferte care au fost facute unor parlamentari de catre o putere disperata. Se incheie o perioada de distrugere, incepe o perioada de constructie, de modernizare, in care guvernul va fi readus in serviciul cetateanului. Maine la ora 9:00 am convocat Biroul National al PNL pentru a stabili strategia pe care o vo avea, echipa care va reprezenta partidul si mandatul cu care ne vom duce la presedintele Romaniei. Ii salut si respect pe toti parlamentarii care au avut taria sa reziste amenintarilor la care au fost supusi. Exista o speranta!" ”Romania are nevoie de seriozitate, competenta, corectitudine, programe si proiecte rationale care sa slujeasca interesele romanilor."


Ce se întâmplă dacă moțiunea de cenzură este adoptată

Dacă moţiunea de cenzură este adoptată, atunci, în conformitate cu Legea de organizare şi funcţionare a Guvernului, Cabinetul Dăncilă va continua să îndeplinească numai actele cu caracter individual sau normativ, necesare pentru administrarea treburilor publice, fără a promova politici noi, până la depunerea jurământului de către membrii noului Guvern. În această perioadă Guvernul nu poate emite ordonanţe şi nu poate iniţia proiecte de lege.

Tomac: Oficial, s-a încheiat epoca Dragnea! Victorie pentru români, din respect pentru români... Dăncilă: Au fost şi colegi din cadrul PSD care au trădat. Nu este o problemă, plecăm cu datoria împlinită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x