Antena Căutare

Motiunea "Brambureala din educatie duce la plagiat si esec scolar", initiata de PDL, a fost respinsa

Plenul Camerei Deputatilor a respins, marti, motiunea simpla initiata de PDL pe tema Educatiei, intitulata "Brambureala din Educatie duce la plagiat si esec scolar", cu 153 de voturi "impotriva", 67 voturi "pentru" si 10 abtineri.

Prin motiune, PDL a solicitat mai multe masuri prin care sustine ca se poate redresa situatia din Educatie: renuntarea la bacalaureatul profesional pentru 2013 si continuarea invatamantului profesional; renuntarea la ideea mutarii clasei pregatitoare obligatorii de la scoli la gradinite; depolitizarea organismelor care se ocupa de etica universitara si de verificarea titlurilor universitare; renuntarea la numirea politica a directorilor de scoli; retragerea de catre ministrul Educatiei a titlului de doctor detinut "in mod nemeritat" de premierul Victor Ponta.

De asemenea, in motiunea simpla pe Educatie PDL a solicitat demisia premierului Victor Ponta, precum si destituirea ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu.

Procurorul general Laura Codruta Kovesi, decorat cu "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler de Traian Basescu... Nasul Basescu stie? Ginerele Falca si tata-socru Seculici se cearta pe lista PDL pentru parlamentare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x