Antena Căutare

Motiunea de cenzura a fost respinsa. Legea Salarizarii pe 2011, adoptata

Motiunea de cenzura privind salarizarea bugetarilor in 2011 - ''Legea privind salarizarea in anul 2011 - ultima teapa trasa romanilor de guvernarea Basescu-Udrea-Boc" - a fost respinsa. Astfel, Legea salarizarii bugetare a fost adoptata.


Pentru a fi adoptata si pentru ca Guvernul sa fie demis, motiunea de cenzura trebuia sa intruneasca 236 de voturi 'pentru'. Reprezentantii coalitiei de guvernamant nu si-au exprimat votul asupra motiunii de cenzura, desi au fost prezenti in sala.


Cea de-a doua motiune de cenzura vizeaza proiectul de lege-cadru privind salarizarea. In acest caz, PSD va fi initiator, iar PNL co-initiator. Documentul va fi depus joi la secretariatele generale ale Senatului si Camerei Deputatilor. Tot joi urmeaza sa se stabileasca si calendarul de citire, dezbatere si votare pentru aceasta motiune.

Guvernul si-a angajat raspunderea pe cele doua legi pe data de 14 decembrie, in plenul reunit al Parlamentului. Executivul este demis daca o motiune de cenzura, depusa in termen de trei zile de la prezentarea programului, a declaratiei de politica generala sau a proiectului de lege, a fost adoptata.


Boc, dupa respingerea motiunii: Ratiunea a invins populismul... Antonescu: Bugetul Guvernului Boc este nerealist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x