Antena Căutare

Muzicianul Ducu Bertzi, propus de liberali in CA al SRR

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat ca liberalii il vor propune pentru un mandat de membru in Consiliul de Administratie al Socitatii Romane de Radio pe muzicianul Ducu Bertzi.

"Pentru Consiliul de Administratie al Radioului, PNL il propune pe Ducu Bertzi, care nu e membru al PNL", a spus Varujan Vosganian.

Intrebat daca s-a stabilit si nominalizarea pentru CA al SRTv, liderul PNL a mentionat ca, "pentru Televiziune, lista scurta a PNL nu cuprinde niciun membru de partid", precizand ca nu a fost luata o decizie pe acest subiect in forul de conducere al partidului.

Decizia de propunere a lui Bertzi a fost luata de liberali, luni, in BPC, potrivit vicepresedintelui PNL pe comunicare Mihai Voicu.

Potrivit articolului 19 din Legea 41 privind organizarea si functionarea SRR si SRTv, membrii CA al SRR si SRTv sunt desemnati prin votul majoritatii deputatilor si senatorilor in sedinta comuna a celor doua Camere.

Membrii consiliului de administratie sunt numiti pe o perioada de 4 ani, insa CA poate fi demis in fiecare an, daca Parlamentul respinge rapoartele de activitate pe care SRR si SRTv trebuie sa le prezinte anual Parlamentului.

Ducu Bertzi si-a facut debutul in mai 1976, in cadrul unui spectacol al Cenaclului Flacara. In peste 30 de ani de activitate a sustinut peste 4.000 de spectacole.

PSD sustine pragul electoral de 10%, propus de Traian Basescu... Basescu: "Sunt adeptul pragului de 10% pentru Parlament"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x