Antena Căutare

Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară. Ce mesaj emoționant a transmis pe rețelele de socializare

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a devenit tată pentru a doua oară. Cu această ocazie, el a ținut să transmită un mesaj pe rețelele de socializare.

Nicușor a devenit tată pentru a doua oară. Ce mesaj emoționant a transmis pe rețelele de socializare Galerie
Nicușor a devenit tată pentru a doua oară. Ce mesaj emoționant a transmis pe rețelele de socializare | Hepta

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că a devenit tată pentru a doua oară. "Sunt fericit să vă anunţ naşterea băieţelului nostru", a afirmat el.

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei a devenit tată pentru a doua oară. Ce a transmis

Nicușor Dan a devenit tatăl unui băiețel și se simte mai fericit ca niciodată. Acesta a împărtășit și cu urmăritorii săi vestea frumoasă și mult așteptată, iar aceștia i-au scris mai multe mesaje de felicitare.

Citește și: Cum arată casa Prințului Charles de la Viscri. Imagini din interiorul gospodăriei

„Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru. Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare. Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs. Sănătate tuturor!”, a scris el pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nicuşor Dan mai are o fetiţă, pe nume Aheea.

Nicuşor Dan, despre vizita Prinţului Charles la Bucureşti

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, s-a întâlnit, miercuri, la centrul pentru refugiaţi ucraineni de la Romexpo, cu Alteţa Sa Regală Prinţul Charles şi cu Majestatea Sa Margareta. Primarul apreciază că vizita Prinţului Charles ”este încă un semn al recunoaşterii eforturilor pe care România şi românii le fac pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea războiului”.

Citește și: Prințul Charles, vizită în România. Cu cine se întâlnește moştenitorul coroanei britanice

”A fost o onoare şi o reală plăcere întâlnirea de astăzi cu Alteţa Sa Regală, Prinţul Charles şi cu Majestatea Sa Margareta la centrul pentru refugiaţi ucraineni de la Romexpo. Vizita Alteţei Sale Regale este încă un semn al recunoaşterii eforturilor pe care România şi românii le fac pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea războiului”, a scris, miercuri seară, pe FAcebook, Nicusşor Dan.

Acesta a precizat că Centrul de la Romexpo este atât un supermarket gratuit în care refugiaţii ucraineni găsesc alimente, haine pentru copii şi produse de strictă necesitate, cât şi un punct de informare în care pot primi îndrumare şi protecţie temporară din partea statului român.

”Folosesc acest prilej pentru a mulţumi personalului DGASMB care lucrează la foc continuu de la începutul razboiului ca sa găsească cele mai bune soluţii pentru cetăţenii ucraineni ajunşi la Bucureşti”, a mai transmis primarul general.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri la Palatul Cotroceni, pe Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales, aflat într-o nouă vizită în ţara noastră.

Prinţul Charles s-a întâlnit şi cu premierul Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria.

Ce avere are Cristian Popescu Piedone. În declarația de avere apar mai multe terenuri și cel puțin cinci mașini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x