Antena Căutare

Ofiter SPP: Basescu nu l-a lovit pe avocatul Dan Chitic, care consumase bauturi alcoolice

Un ofiter SPP sustine ca avocatul Dan Chitic era sub influenta bauturilor alcoolice, cand s-a intalnit cu presedintele. Ofiterul spune ca Traian Basescu nu l-a atins pe Chitic. Pe de alta parte, jurnalistii de la Adevarul scriu insa in editia de miercuri ca ofiterii SPP cunosc deja semnele de nervozitate ale presedintelui si se atentioneaza atunci cand Traian Basescu este nervos si poate intra in conflict cu alegatorii.

Surse din cadrul SPP sustin ca vineri seara, Dan Chitic ar fi petrecut la masa cu mai multe persoane. De-a lungul serii a consumat o sticla cu bautura alcoolica, a baut 3 beri si a fumat narghilea, sustine ofiterul SPP, citat de Adevarul. Avocatul ar fi iesit din restaurant, in spatele presedintelui. Aflat la cativa metri de Traian Basescu, i-ar fi strigat "sa-ti fie rusine".

Seful statului s-ar fi intors spre el cu mainile in buzunar, insa nu ar fi putut dialoga cu avocatul, care continua sa-l jigneasca.

In momentul in care Chitic ar fi inceput sa faca miscari ample cu mainile, ofiterii insarcinati cu paza presedintelui i-au pus mana in piept si au incercat sa il calmeze. Traian Basescu i-ar fi spus lui Chitic ca este beat si ar fi plecat spre masina, moment in care avocatul l-ar fi injurat, povesteste ofriterul SPP.

In schimb, Dan Chitic sustine ca, in schimbul de replici, presedintele i-ar fi spus ca este dobitoc si, inainte de a urca in masina, l-ar fi lovit cu dosul palmei.

Chitic apare ca asociat intr-o firma cu Sorin Rosca Stanescu. Avocatul recunoaste ca s-a intalnit cu ziaristul de cateva ori, in urma cu mai multi ani, insa spune ca nu este un apropiat al lui Rosca Stanescu, cunoscut adversar al lui Traian Basescu.

Surse din cadrul SPP au declarat pentru Adevarul ca ofiterii care asigura protectia si paza cunosc deja semnele de nervozitate ale presedintelui. Angajati de la SPP spun ca primul om in stat are tendinta de a discuta in contradictoriu cu oamenii si ca, de cate ori se enerveaza, pazitorii lui intra in alerta. "Sefu' iar face ochiu'!", se atentioneaza cei de la SPP intre ei, mai spun sursele citate.

Mark Gitenstein: Adoptarea Legii ANI, un pas crucial impotriva coruptiei... Problemele Romaniei in viziunea politicienilor: functionarul obez, elefantul si sturionii de Calafat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x