Antena Căutare

Problemele Romaniei in viziunea politicienilor: functionarul obez, elefantul si sturionii de Calafat

Situatia din tara, o compunere plina de metafore. Dupa ce presedintele Traian Basescu a vorbit de functionarul obez, ministrul Sebastian Vladescu a comparat sistemul bugetar cu un elefant. La randul sau, Radu Berceanu arunca nada catre sturionii din zona Calafat pentru incapacitatea de a dezvolta infrastructura in zona.

Ministrul Sebastian Vladescu a explicat in fata plenului Senatului de ce economia romaneasca a fost atat de greu incercata in ultimii ani. Nu a fost vorba despre cheltuielile nejustificate de la buget, despre licitatiile acordate pe ochi frumosi sau despre promisiuni electorale. Economia romaneasca a fost ingreunata de un... elefant (aparatul bugetar si cheltuielile publice- n.r.).

Si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a identificat unul dintre factorii care impiedica dezvoltarea infrastructurii din Romania: sturionii.

"Am incercat eu sase luni, cand am fost ministru acum trei ani, s-o deblochez, a mai incercat Orban (Ludovic Orban, ministru al Transporturilor in Cabinetul Tariceanu - n.r.) doi ani si e si acum blocata pentru ca niste sturioni isi depun icrele acolo si se freaca de niste stanci care nu stiu ce. Nu glumesc!", a spus Berceanu.

Mandatul de ministru al lui Radu Berceanu pare sa fi fost sabotat de fauna din Romania.

Si alte proiecte importante pentru infrastructura au fost oprite de-a lungul vremii din cauza animalelor. In 2009, oficialii se plangeau de ursii stresati dintre Comarnic si Brasov, care impiedicau constructia autostrazii, dar si de broscutele din Dobrogea sau de pitigoii de la Moara Vlasiei.

Ofiter SPP: Basescu nu l-a lovit pe avocatul Dan Chitic, care consumase bauturi alcoolice... Romania – Moldova, afacere pe axa portocalie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x