Antena Căutare

Olguta Vasilescu: PDL vrea comasarea alegerilor de frica votului popular

Senatorul PSD, Olguta Vasilescu, a declarat ca PDL vrea comasarea alegerilor de „frica votului popular”, dar ca USL va castiga scrutinul chiar si in aceste conditii.

PDL vrea comasarea alegerilor de frica votului popular. Pedelistii nu doar ca nu s-au intors la popor, ci acum fug de el ca dracul de tamaie", a aratat senatorul PSD intr-un comunicat de presa.

Vasilescu a sustinut ca acceptarea comasarii alegerilor inseamna „suprimarea principiilor democratice" si ca, daca PSD nu se va lupta pentru aceste principii, „maine-poimaine, PDL propune organizarea de alegeri in 2013 sau in 2014, sau poate niciodata".

Proiectul MAI de comasare a alegerilor in 2012 mentine norma de reprezentare a parlamentarilor din legislatia in vigoare, ceea ce inseamna ca numarul acestora nu va scadea, la locale populatia luata in calcul fiind cea de la 1 ianuarie 2012, iar pentru generale, cea inregistrata la 31 octombrie 2011.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Geoana: Imi lansez partidul in scurt timp. Nu vom fi un al doilea UNPR... Mircea Geoana despre Ion Iliescu: Facem parte din doua lumi diferite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x