Antena Căutare

Ludovic Orban, despre declarația lui de avere controversată! Ce explicație a dat. „Sunt un om simplu, chiar auster”  

Prim-ministrul Ludovic Orban a oferit o explicație cu privire la declarația lui de avere controversată, joi, după ce s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Ludovic Orban, despre declarația lui de avere controversată! Ce explicație a dat. „Sunt un om simplu, chiar auster”  
Ludovic Orban.

Ludovic Orban a declarat că este un om simplu și are cheltuieli ca toți ceilalți oameni. A precizat că în cariera lui de 30 de ani a trăit strict din indemnizația primită pentru funcțiile publice deținute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prim-ministrul Ludovic Orban a mai declarat că atunci când nu a „înregistrat venituri„ nu a cerut „niciun ajutor de șomaj”.

De asemenea, Orban a subliniat că datoria de 10.000 de euro care apărea în declaraţia sa de avere din 2017 a fost plătită de mult timp, dar nu în anul 2018.

Potrivit declarației de avere controversate, familia Orban nu deține niciun teren, niciun apartament și nicio casă de locuit, ci doar o casă de vacanță, dobândită în 2014. Ludovic Orban spune că are un automobil Volkswagen din 2007.

La rubricile bijuterii, obiecte de artă sau alte bunuri mobile nu este trecut nimic în declarația de avere. Ludovic Orban nu apare ca având vreun cont la bănci, doar soția sa, Mihaela, figurând cu două conturi, în valoare totală de aproape 12.000 de euro.

Mihaela Orban nu a avut niciun venit anul trecut, potrivit declarației de avere, iar Ludovic Orban a câștigat 28.356 de lei (net) de la Revicond Canal Tech SRL din comuna Rîciu (Mureș) și 9.000 de lei (net) de la SCP Doru Trăilă & Asociații (societate de avocatură a fostului soț al deputatului PNL Cristina Trăilă).

Viorica Dăncilă a apărut cu o nouă coafură! Cum i s-a schimbat viața de când nu mai este șefa PSD. „Ne mai schimbăm, nu?... Klaus Iohannis, anunț bombă despre pensii! Ce schimbare uriașă se pregătește: „O nouă lege se va discuta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x