Antena Căutare

Orban, despre moţiunea de cenzură: Suntem pregătiţi pentru orice situaţie/ Parlamentarii liberali vor vota categoric împotrivă

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că este pregătit pentru orice situaţie, din perspectiva moţiunii de cenzură, la care parlamentarii partidului vor vota ”categoric” împotrivă.

”Aşteptăm votul la moţiune, suntem pregătiţi pentru orice situaţie. Cei care depun moţiunea sunt nişte oameni politici care şi-au dat măsura lipsei de valoare prin modul cum au guvernat în ultimii trei ani”, a declarat, joi Ludovic Orban.

Premierul a explicat că activitatea PNL va continua, astfel încât să câştige alegerile.

”Indiferent de deznodământ noi ne continuăm activitatea şi ne îndreptăm spre obiectivul de a câştiga alegerile, astfel încât să asigurăm o guvernare stabilă, solidă, cu susţinere parlamentară”, a mai spus Orban.

Întrebat cum vor vota parlamentarii PNL la moţiunea de cenzură, Orban a spus: ”Categoric vor vota împotrivă”.

PSD a depus joi moţiunea de cenzură intitulată ”Guvernul ORBAN/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”, ca reacţie la asumarea răspunderii Guvernului pe alegerea primarilor în două tururi. Calendarul dezbaterii moţiunii urmează să fie stabilit luni de conducerea celor două Camere.

Sursa : news.ro

Gorghiu: O să-l rog pe preşedintele CCR să explice când un guvern îşi poate angaja răspunderea... Orban consideră că ministrul Sănătăţii, care operează la un spital din Sibiu, nu este în conflict de interese şi nu inte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x