Antena Căutare

Ce se va întâmpla cu dublarea alocațiilor copiilor. Ludovic Orban, anunț de ultimă oră! „Am decis!”

Prim-ministrul Ludovic Orban a anunţat, luni, că Guvernul va sesiza la Curtea Constituțională proiectul de lege ce prevede dublarea alocațiilor copiilor.

Ce se va întâmpla cu dublarea alocațiilor copiilor. Ludovic Orban, anunț de ultimă oră! „Am decis!”
Ce se va întâmpla cu dublarea alocațiilor copiilor. Ludovic Orban, anunț de ultimă oră! „Am decis!”

„Decizia pe care am luat-o este să atacăm la Curtea Constituţională, pentru că este un proiect în care nu sunt prevăzute sursele de finanţare, cum sunt multe alte proiecte care au fost adoptate de Parlament fără punctul de vedere al Guvernului şi fără o încercare de colaborare şi deja am câştigat la Curtea Constituţională câteva sesizări împotriva unor proiecte de lege adoptate la Parlament pentru că ele nu au prevăzut sursa de finanţare şi nu au practic posibilitatea efectivă de punere în practică", a spus Orban, într-o conferinţă susţinută la sediul PNL după Biroul Executiv al partidului.

Ludovic Orban: Guvernul vrea să dubleze alocațiile, dar progresiv

Premierul Ludovic Orban susține că Guvernul dorește să crească alocațiile, dar că acest lucru va fi posibil doar progresiv.

„În baza raportului semestrial privind starea economiei, vom stabili cu cât vom putea stabili cu cât cresc alocațiile. Ne dorim creșterea. Vom stabili un grafic de creștere progresivă, astfel încât, să reușim creșterea cum a fost votată în Parlament, dar nu din primul moment”, a mai spus Orban.

Alocațiile copiilor din România, comparate cu cele din alte țări. Câți bani primesc minorii din alte state – VIDEO

Ordonanța de urgență a Guvernului ce amâna până la 1 august dublarea alocațiilor copiilor de la 150 la 300 de lei a fost respinsă de Parlament.

Se va modifica programul de lucru, pentru unii angajați din România! Ludovic Orban, anunț de ultimă oră! „Încercăm să aplicăm acest sistem”

În luna mai, Parlamentul a adoptat proiectul de lege al PSD ce prevede dublarea alocaţiilor copiilor la 1 august de la 150 lei la 300 lei. Impactul bugetar pentru un an ar fi de aproximativ șase miliarde de lei pe an.

Se va modifica programul de lucru, pentru unii angajați din România! Ludovic Orban, anunț de ultimă oră! „Încercăm să ap... Avocatul Poporului: Renate Weber nu poate beneficia de pensie specială, nu îndeplineşte condiţiile prevăzute, pe conside...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x