Căutare Live

Orban, la o întrunire electorală alături de Klaus Iohannis: Putem fără niciun fel de problemă să câştigăm alegerile încă din primul tur, cu un scor la care nu se aşteaptă nimeni

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, le-a transmis, joi, membrilor de partid şi simpatizanţilor din judeţul Dâmboviţa că este încrezător că preşedintele Klaus Iohannis poate câştiga al doilea mandat la Cotroceni încă din primul tur, cu un scor electoral ”la care nu se aşteaptă nimeni”.

”Bătălia în 2014 a fost extrem de grea: ne-am luptat cu poştaşii care duceau pliantele cu minciuna gogonată că Iohannis taie pensiile, ne-am luptat cu şefii de post, ne-am luptat cu toţi primarii care ne împiedicau să realizăm campania. Cu toate astea, în 2014, Klaus Iohannis a câştigat alegerile fără drept de apel. Vă cer ca în 2019 să câştigăm alegerile din primul tur. Putem fără niciun fel de problemă să câştigăm alegerile încă din primul tur, cu un scor la care nu se aşteaptă nimeni. Avem această capacitate de a câştiga alegerile la un scor foarte mare de al doilea clasat”, a spus, joi, Ludovic Orban, la o întâlnire electorală a lui Klaus Iohannis în judeţul Dâmboviţa.

El spune că bătălia PNL este una ”pentru civilizaţie, progres”.

”De când a revenit PSD la putere, de 11 ani, nu e în stare să facă lărgirea la 4 benzi de la Bâldana la Titu, deşi Guvernul PSD s-a angajat prin memorandum cu compania Renault (...) să facă această lărgire. Aproape tot ce a fost investiţie importată în judeţul Dâmboviţa a fost legată de PNL. (...) Dâmboviţa a fost împiedicată să se dezvolte de o politică deliberată de sărăcire a românilor şi localităţile judeţului au fost conduse de satrapi”, a mai spus Orban.

”Trebuie să treacă vremea când oamenii se duc la vot cu frica că nu mai primesc ajutorul social, că nu mai primesc adeverinţa de la primărie”, a adăugat liderul PNL.

Orban a acuzat ”corupţii din PSD care au alungat investitorii” care au vrut să dezvolte o fabrică la Moreni, Dâmboviţa.

”De regulă, atunci când s-a făcut ceva importat pentru judeţul Dâmboviţa, PNL a fost prezent în deciziile benefice care au fost luate”, a mai afirmat Orban.

Sursa : news.ro

Barna, despre sondajul Europa FM: Realitatea din stradă nu-l confirmă în niciun fel; vor încerca să demobilizeze compone... Iohannis: După 30 de ani, abia acum începem să scăpăm de comunism. De fapt ce ne-a ţinut în urmă, ce ne-a ţinut ca şi cu...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri