Antena Căutare

Partidul „independentilor“: afaceristi in faliment sau experti in tranzactii cu statul

Majoritatea celor din gruparea independentilor este formata din afaceristi care stau la mila autoritatilor statului pentru un contract guvernamental si care, dupa ce au muls bugetele locale de contracte grasute, si-au bagat afacerile in faliment. Peste toti insa planeaza stafia ministrului Apararii, generalul de patru stele Gabriel Oprea.

Guvernul Boc incearca sa-si treaca prin Parlament actele normative cu ajutorul grupului independentilor format insa din afaceristi dubiosi, cu afacerile strans legate de stat sau care au cunoscut gustul dureros al falimentului, fiind acum alergati de creditori.

Peste toti planeaza cei doi generali prieteni plus fosti parteneri de biznis, Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu, care au ramas totusi cu ceva terenuri in brate dupa izbucnirea crizei.

Razvan Turea si flacara violet

Una dintre cele mai exotice prezente din grupul independentilor este cea a lui Razvan Turea, fost deputat PSD, care a fost asociat cu celebrul de acum Aliodor Manolea si cu sotia acestuia Doina Manolea, in Onyx Spa Relaxare, compania care detine, inca, un salon de masaj si alte terapii complexe unde poposesc numerosi parlamentari.

Dupa ce a devenit parlamentar, deputatul „flacarii violet" si-a vandut participatiile din aceasta companie, care a raportat o cifra de afaceri de doar 65.000 de lei in 2008, catre un apropiat. Turea mai detine prin intermediul sotiei un broker de asigurari „Razvan Turea Asigurari Consulting" care a raportat in 2008 o cifra de afaceri de 630.000 de lei si un profit brut de 163.000 de lei.


Tot articolul, in Financiarul

Senatul a respins motiunea pe Educatie initiata de PNL si sustinuta de PSD... Raportul Curtii de Conturi in cazul Udrea: niciun prejudiciu, doar abateri in achizitii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x