Antena Căutare

PDL face curatenie la nivelul filialelor neperformante: Bourenu si-a dat demisia din fruntea PDL Arges

Conducerea democrat-liberala a inceput sa faca curatenie in teritoriu inainte de Conventia Nationala din vara.Dupa ce saptamanile trecute, vicepresedintele Ioan Oltean anunta ca vor exita 4-5 filiale ale caror conduceri vor pica datorita rezultatelor electorale proaste obtinute la ultimele alegeri, deputatul Cristian Boureanu si-a anuntat astazi, demisia din functia de presedinte al PDL Arges.

Parlamentarul democrat-liberal a recurs la acest gest nemultumit ca BPN-ul partidului a decis sa desemneze un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu si Cristache Radulescu care sa se ocupe de organizarea filialei si de alegeri.

Boureanu este unul din parlamentarii care au fost aspru criticati dupa primult tur al prezidentialelor de secretarul general al PDL, Vasile Blaga, pentru lipsa de performanta si de sustinere a campaniei electorale.

"Avand in vedere ca saptamana trecuta Biroul Permanent National al PDL a decis desemnarea unui grup format din Sulfina Barbu (presedinte Organizatia de Femei a PDL), Florin Popescu (presedinte PDL Dambovita), Cristache Radulescu (presedinte PDL Ilfov), care sa se ocupe de organizarea filialei Arges si avand in vedere decizia ca alegerile in PDL Arges sa se desfasoare dupa Conventia Nationala a PDL si dupa reorganizarea filialei, am decis urmatoarele: incepand de astazi, 27 aprilie 2010, imi inaintez demisia din functia de presedinte PDL Arges. Consider ca acest lucru este necesar avand in vedere ca BPN a considerat ca insuficiente eforturile si rezultatele filialei. In calitate de deputat de Arges si vicepresedinte PDL la nivel national, voi sprijini in continuare eforturile filialei si ma voi implica in masura in care BPN va considera necesar", a precizat Cristian Boureanu, prin intermediul unui comunicat de presa.

Boureanu le mai multumeste argesenilor, indiferent de simpatiile de partid, pentru ca i-au permis sa-si desfasoare activitate de parlamentar in acest judet in ultimii opt ani.

"Le multumesc in special celor care m-au votat si sprijinit in activitatea politica din judet. Le multumesc tuturor membrilor PDL din judet si echipei de conducere pe care am construit-o cu mari eforturi si sacrificii in ultimii doi ani. Sper ca reorganizarea filialei sa se faca cu echilibru si intelepciune. Ii salut pe colegii de la celelalte partide si sper sa ramanem in continuare adversari politici si parteneri pentru interesul public", a declarat deputatul.

Romania extremelor: Emil Boc infiinteaza un grup interministerial pentru construirea masinii electrice... Romania sustine aderarea R. Moldova la UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x