Căutare Live

PDL imparte afise cu pozele parlamentarilor Opozitiei: "El este unul dintre chiulangii!"

PDL va distribui in colegiile parlamentarilor Opozitiei afise cu pozele acestora si mesajele "El este unul dintre chiulangii!", "Ei fac greva de lux pe banii tai!", in legatura cu greva opozitiei.

"Trebuie sa va spun - si o fac cu maxima responsabilitate - ca nu este o stare de confort pentru putere de a lucra in absenta Opozitiei. Nu ca nu am putea lucra, am facut dovada, cel putin in Camera Deputatilor, ca sedinta in plen si in comisii se poate desfasura si fara Opozitie, ca putem sa ne mobilizam si sa asiguram cvorumul de sedinta, dar apreciem ca opozitia si rolul parlamentarului, fie ca se cheama deputat sau senator, este acela de a fi prezent in Parlament. Acolo este locul lui de munca si trebuie sa participe la sedintele parlamentare conform ordinii de zi si programului aprobat de Biroul Permanent", anunta secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

Ioan Oltean, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca saptamana aceasta Parlamentul s-a intrunit in sedinta ordinara, fiind pus in situatia de a-si desfasura activitatea in absenta Opozitiei. Secretarul general al PDL a adaugat ca nu stie sa existe "o astfel de forma de protest in lumea democrata".

"Opozitia a gasit, asadar, fel de fel de explicatii si a incercat sa impuna puterii anumite conditii pentru a se intoarce in Parlament: venim in Parlament, venim la munca, daca Guvernul se angajeaza ca nu isi mai angajeaza raspunderea, ca nu mai adopta ordonante de urgenta, daca o schimbam pe Roberta Anastase, daca, daca.... PDL respinge in mod categoric acest santaj al Opozitiei si ii cere sa dea dovada de responsabilitate si sa vina la lucru, pentru ca de aceea este platita Opozitia parlamentara", a declarat Ioan Oltean.

Foto:timponline.ro

VIDEO! Udrea nu a putut dona sange pentru ca avea nivelul hemoglobinei prea mic... Udrea dupa perioada in care a fost ministru: "O saptamana am fost cam derutata"...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri