Antena Căutare

Peste 80% dintre romani sunt convinsi ca urmatoarele alegeri vor fi fraudate

Dntr-un sondaj al Pro Democratia reiese ca cea mai mare parte a romanilor nu cred ca viitoarele alegeri se vor desfasura in conditii legale.

"Este un moment de criza economica dura care afecteaza democratia, nu doar in Romania, unde institutiile sunt slabite si unde politicile de austeritate au consecinte sociale grave, riscurile democratice sunt mai mari. Pe de alta parte, discutiile despre fraudarea alegerilor au facut ca marea majoritate a opiniei publice romanesti, aproximativ 80% dintre romani sa considere ca alegerile sunt fraudate. In aceste conditii, legitimitatea guvernarii este pusa sub semnul intrebarii", a spus Cristian Pirvulescu de la Asociatia Pro Democratia.

Si Georgiana Iorgulescu de la Centrul de Resurse Juridice a spus despre cei care "cumpara" alegatorii faptul ca se presupune ca vor si lua mita cand ajung la guvernare.

Foto: Intact Images

Basescu: Problemele sociale nu au fost generate de FMI, sunt responsabilitatea noastra... Gavril Mirza, senator PSD: La 1 februarie parlamentarii USL vor intra in greva parlamentara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x