Antena Căutare

Breaking News: Plenul Senatului a respins ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu. Ce le-a transmis politicianul înainte de vot

Plenul Senatului a respins, luni, ridicarea imunităţii preşedintelui acestui for legislativ, Călin Popescu Tăriceanu. S-au înregistrat 38 de voturi ”pentru”, 71 de voturi ”împotrivă” şi o abţinere.

Plenul Senatului a respins, luni, ridicarea imunităţii preşedintelui acestui for legislativ, Călin Popescu Tăriceanu. S-au înregistrat 38 de voturi ”pentru”, 71 de voturi ”împotrivă” şi o abţinere.

Senatul a dezbătut luni raportul Comisiei juridice care recomandă avizarea începerii urmăririi penale pentru Călin Popescu Tăriceanu în dosarul în care est acuzat că a primit foloase materiale de aproape 800.000 de dolari. Preşedintele Senatului a susţinut, la dezbaterile din plen, că anchetarea sa reprezintă un caz de retorsiune politică.

„Nu pot să vă dau sfaturi cu privire la felul în care să votaţi, dar atunci când veţi vota, vă rog să aveţi inima uşoară, pentru că eu, Călin Popescu-Tăriceanu, nu am făcut niciodată vreo faptă de care sa îmi fie ruşine!”, a afirmat Tăriceanu în plenul Senatului, la dezbaterea cererii DNA.

Comisia juridică din Senat a dat săptămâna trecută votul privind începerea urmăririi penale pentruTăriceanu, vot calificat preşedintele comisiei, social-democratul Robert Cazanciuc, ca fiind "neutru", fiind exprimate trei voturi "pentru", două abţineri şi un vot "împotrivă".

Raportul Comisiei juridice a fost trimis Biroului Permanent al Senatului, care a decis să îl trimită luni plenului.

Viorica Dancilă, declarații despre modificarea legislației... Schimbări importante în legislația electorală. Ce vom vota, anul viitor, la alegerile locale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x