Plesu: Antonescu e un profesoras surescitat, citeste mai putin ca Basescu

Andrei Plesu raspunde dur atacurilor lansate in presa de liderul Partidului National Liberal catalogandu-l drept un "profesoras surescitat".

"Din pacate, dl. Crin Antonescu imi aduce aminte, din cind in cind, in felul sau stingaci, ca exista. M-as fi asteptat ca, neavind prea multe de facut, macar sa citeasca ziarele. Ar fi aflat ca m-am pronuntat public si in Adevarul si in Dilema cu privire la gafele lui Traian Basescu. Pina intr-atit incit presedintele a trecut, tot public, la amenintari", a spus acesta.

De asemenea, eseistul a criticat si performantele de lectura ale lui Antonescu.

"A citi mai putin decit seful statului nostru e o performanta pentru care, oricit m-as stradui, nu-l pot felicita pe dl Antonescu. In rest, avem de a face cu un profesoras surescitat care nu stie inca sa-si faca lectiile", a declarat Plesu, informeaza revista 22.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri