Antena Căutare

PNL se aliaza cu Gigi Becali. Liberalii au dat aviz favorabil incheierii unui acord cu PNG

Biroul Politic Central al PNL a decis, cu unanimitate de voturi, incheierea unui acord cu PNG si "PNTCD autentic", a anuntat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

"Biroul Permanent a votat o pozitie de principiu favorabila unui acord cu PNG. A fost un vot unanim, favorabil pentru colaborarea si sustinerea electorala a acestei formatiuni pentru USL. Nu fac un simpozion despre Becali, cand se va definitiva, va voi da toate informatiile", a declarat Antonescu, care a precizat ca si colegii din PSD sunt in favoarea colaborarii cu partidul lui Becali.

Victor Ponta a spus ca este o idee foarte buna ca George Becali sa candideze din partea USL la Sectorul 6, impotriva lui Dan Diaconescu. "Asa cum PDL isi pune aliatul pe Dan Diaconescu sa candideze, din partea USL va candida domnul Becali si sunt convins ca va castiga. In acel colegiu il batem pe principalul candidat al PDL, pe Dan Diaconescu", a spus Victor Ponta, care a precizat ca nu se pune problema unui protocol USL - PNG.

Liberalii s-au reunit astazi, in şedinta Biroului Permanent, pentru a vota cererea finantatorului Stelei, Gigi Becali, de a se inscrie in PNL, pentru a candida la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Sectorul 6.

Citeste si Jurnalul!

Presedintele Parlamentului ungar: "Ati fost barbati adevarati cand ati cerut autonomia teritoriala a Tinutului Secu... PDL a depus la Camera motiunea simpla "Guvernul USL, frana de motor a bugetului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x