Antena Căutare

PDL a depus la Camera motiunea simpla "Guvernul USL, frana de motor a bugetului"

PDL a depus, luni, la Camera Deputatilor, motiunea simpla "Guvernul USL, frana de motor a bugetului", in care cere depunerea bugetului pe 2013 in Parlament pana la 1 noiembrie.

Motiunea a fost initiata de 59 de deputati democrat-liberali.

PDL a mai depus o motiune simpla pe tema bugetului, insa a fost retrasa saptamana trecuta, pentru a modifica textul care solicita demisia ministrului de Finante.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca doreste ca PDL-ul sa depuna, pana la urma, o motiune de cenzura, fapt care va duce la o scadere a scorului electoral al formatiunii.

"Au facut doua motiuni, s-au facut de ras cu amandoua, nu doar ca nu au avut niciun argument de critica, ci pentru ca ne-au dat noua ocazia sa le aducem aminte oamenilor ce au facut ei rau si pe educatie si pe agricultura. Am vazut ca nu au votat nici macar deputatii PDL motiunile lor. Eu regret, de abia as fi asteptat sa fie o motiune pe buget sa ii domnul ministru Georgescu putin la rost sa va spuna cate gauri si cate hotii a mostenit la ministerul de Finante. Sper sa faca greseala sa faca aceasta motiune, pentru ca va fi un moment extraodinar pentru PDL, cred ca se duc sub 10%", a declarat Victor Ponta.

PNL se aliaza cu Gigi Becali. Liberalii au dat aviz favorabil incheierii unui acord cu PNG... Guvernul va reloca sume suplimentare pentru spitale, pensii si administratiile publice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x