Antena Căutare

PNL si PC au depus cererea pentru inregistrarea aliantei ACD la Tribunal

Avocatii celor doua formatiuni politice PNL si PC au depus, marti, la Tribunal, cererea privind inregistrarea juridica a aliantei politice formata de cele doua partide, urmand ca instanta sa solutioneze acest dosar intr-un termen care nu a fost comunicat inca.

Reprezentantul PC, avocatul Mihai Mustaciosu a declarat, marti, ca impreuna cu reprezentantul PNL, a depus la Tribunal cererea privind inregistrarea juridica a aliantei politice denumita "Alianta de Centru-Dreapta Partidul National Liberal - Partidul Conservator", cu denumirea prescurtata "ACD".

Mustaciosu precizat ca cererea respectiva a fost inregistrata la Tribunal si ca se va constitui un dosar care va fi solutionat de instanta. El a mai spus ca, deocamdata, nu a fost comunicat si un termen pentru solutionare.

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu si liderul Partidului Conservator, Daniel Constantin au semnat, luni, 10 ianuarie, protocolul de colaborare prin care se constituie Alianta de Centru-Dreapta. Liderii celor doua formatiuni s-au reunit separat in cursul diminetii pentru a aproba documentul. Alianta urmeaza sa fie inregistrata la Tribunal.

Anterior semnarii documentului, Consiliul National al PC a aprobat, cu unanimitate de voturi, ruperea protocolului cu PSD si validarea aliantei cu PNL. La randul lor, reprezentantii Delegatiei Permanente a PNL au aprobat realizarea aliantei cu PC, inregistrandu-se trei voturi impotriva incheierii acesteia.

Sursa: Antena3

Crin Antonescu: "Va exista o intalnire cu PSD dupa incheierea aliantei PNL-PC"... Consilierul Elenei Udrea e verde iar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x