Antena Căutare

PNL si PSD ameninta: Asumarea raspunderii Guvernului pe masurile anuntate va fi urmata de motiune de cenzura

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat ca o eventuala asumare a raspunderii Guvernului pentru masurile convenite cu FMI va fi urmata, probabil, de o motiune de cenzura, el apreciind ca este nevoie de alt Executiv. De asemenea, si PSD a anuntat ca, in aceleasi conditii, "se va gandi la o motiune".

"Din punctul de vedere al Guvernului nu exista alta varianta, din punctul nostru de vedere ar fi trebuit alt Guvern", a spus Varujan Vosganian.

El a subliniat ca, probabil, asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pentru masurile convenite cu FMI va fi urmata, probabil, de motiunea de cenzura care va fi initiata de PNL si PSD.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca, probabil, solutia pentru adoptarea masurilor convenite cu FMI va fi asumarea raspunderii Guvernului in Parlament, avand in vedere timpul scurt ramas pana la reuniunea board-ului FMI de la sfarsitul lunii iunie. Seful statului a subliniat "urgenta" incasarii trasei din iunie de la FMI.

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, a declarat, joi seara, ca, daca Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pentru masurile convenite cu FMI, PSD "se va gandi sa introduca aceasta tema" si in motiunea de cenzura.

Membrii Comitetului Executiv National (CExN) au votat, miercuri, in unanimitate, ca PSD sa initieze, in aceasta sesiune legislativa, o motiune de cenzura.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca liberalii sunt pregatiti ca discute cu PSD despre alcatuirea in comun a unei motiuni de cenzura, dar, daca social-democratii au facut o motiune de cenzura, o pot inainta si singuri, precizand ca pe acest subiect discutiile vor continua.

Senatul nu are bani de salarii, senatorii se codesc sa-si taie indemnizatiile... Vladescu: Salariile se vor reduce asa cum s-au majorat, prin lege...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x