Antena Căutare

PNL Timis, acuzat de PNTCD si UNPR ca a furat startul campaniei electorale

PNTCD si UNPR Timis au acuzat, joi, PNL, ca a "furat" startul campaniei electorale, deoarece a afisat deja bannere in Timisoara cu candidatul USL la Primarie, desi "startul" se da la ora 00.00 a zilei de vineri, 11 mai. Liberalii au spus ca firma contractanta este vinovata si ca aceasta va suporta consecintele.

"Am constatat cu surprindere faptul ca, desi mai sunt ore bune pana la inceperea campaniei electorale, anumiti candidati au hotarat sa fure startul acesteia, afisandu-si prin intregul oras diferite suporturi publicitare electorale. Cel mai intrigant este faptul ca acesti candidati, care teoretic doresc schimbarea in bine, au inceput sa se promoveze cu o ilegalitate. Suntem convinsi, insa, de faptul ca timisorenii vor constientiza acest lucru si ii vor sanctiona pe respectivii prin votul pe care il vor da in data de 10 iunie", se arata intr-un comunicat al PNTCD Timis.

Iar filiala UNPR a anuntat si ea acelasi lucru, sesizand Biroul Electoral Central si Biroul Electoral de Circumscriptie Timis despre aparitia acelorasi bannere in Timisoara.

Purtatorul de cuvant al PNL Timis, Alina Sabou, a declarat ca vina apartine firmei contractante. "Am ramas la fel de surprinsi de montarea acestor bannere. Nu ne asumam nicio vina, este exclusiv a firmei pe care am contractat-o. Clauzele sunt foarte clare si firma respectiva va suporta eventualele amenzi si sanctiuni", a spus Alina Sabou.

Campania electorala pentru alegerile locale debuteaza la ora 00.00, in noaptea de joi spre vineri.

Theodor Paleologu propune un nou slogan: "Votati ologu' si Paleologu!"... Craiova: Olguta Vasilescu, in cursa electorala cu un "lautar de calibru": Goran Bregovic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x