Antena Căutare

Theodor Paleologu propune un nou slogan: "Votati ologu' si Paleologu!"

Candidatul PDL pentru Primaria Sectorului 1, Theodor Paleologu, a declarat, la o reuniune a simpatizantilor PDL, ca nu poate sa le spuna acestora sa fie "paleologii" lui, parafrazandu-l pe fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, pentru ca numele sau "e de circulatie mai restransa", dar i-a indemnat: "Votati ologu' si Paleologu!".

"Eu nu pot sa spun ca ilustrul nostru viitor coleg, poate, fiti paleologii mei, ca e de circulatie mai restransa numele meu, insa pot sa spun: votati ologu' si Paleologu! Si, impreuna cu ologu' si Paleologu, votati Sulfina, ca e un soare!", a spus Theodor Paleologu.

Theodor Paleologu a facut aceasta declaratie la reuniunea PDL de la Palatul Copiilor, in care Sulfina Barbu si-a lansat candidatura pentru functia de primar al Sectorului 4.

La manifestare au participat toti candidatii PDL pentru primariile de sector, precum si candidatul democrat-liberal pentru functia de primar general al Capitalei, Silviu Prigoana.

Foto: Intactimages

Dan Mihalache, numit secretar general adjunct al Guvernului... PNL Timis, acuzat de PNTCD si UNPR ca a furat startul campaniei electorale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x