Antena Căutare

Ponta: Basescu are dreptate, sindicatul crimei organizate e condus de Blejnar

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca presedintele Traian Basescu are dreptate atunci cand spune ca in cazul coruptiei in vami se ajunge la sefii de sindicate, el precizand ca seful ANAF, Sorin Blejnar, conduce "sindicatul crimei organizate".

"Domnul Basescu spune ca el nu e vinovat de nimic si ca opozitia e rea. Spune Justitiei sa se opreasca, a si indicat ca se ajunge la sefii de sindicat. Cred ca are dreptate: sindicatul crimei organizate e condus de Blejnar. Daca se ajunge la seful sindicatului mitei, la Blejnar, e foarte bine", a spus Ponta.

Liderul PSD a intrebat, totodata, de unde stie presedintele Traian Basescu cine e corupt si cine nu pentru a spune acest lucru in ziare.

"Dar presedintele tarii ne spune iarasi in ziare cine e corupt si cine nu e corupt? De unde stie? Sta in fiecare week-end si citeste dosarele penale?", a spus Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu publicat luni de "Romania Libera", referindu-se la scandalul din vami, ca se teme ca "regina se afla printre liderii sindicali", insa a precizat ca probarea acestui lucru depinde de cei care sunt arestati, daca vor recunoaste.

Seful statului a sustinut ca in cele sase luni de supraveghere de catre SRI "nu s-a depistat nicio legatura directa de transfer de spaga de la punctele de frontiera catre vreun om politic".

Sursa: Jurnalul National

Interceptari in dosarul Pasat: Vile construite din contracte de miliarde de lei cu statul... Nastase: Flutur a vrut sa gaseasca un licurici si l-a gasit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x