Antena Căutare

Nastase: Flutur a vrut sa gaseasca un licurici si l-a gasit

Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, a declarat ca, dupa ce a plecat de la PNL, democrat-liberalul Gheorghe Flutur a dorit sa ajunga intr-un loc unde sa gaseasca un licurici, impresia sa fiind ca l-a si gasit.

"Domnul Flutur, dupa ce a plecat de la PNL, am impresia ca a ajuns intr-un loc unde vrea sa gaseasca un licurici si am impresia ca l-a gasit", a spus Nastase, comentand astfel acuzatiile lansate la adresa sa si a liderului PSD, Victor Ponta, de catre Gheorghe Flutur.

Secretarul general adjunct al PDL Gheorghe Flutur a declarat ca PDL nu va tolera nicio amenintare si niciun atac din partea lui Victor Ponta, un "procuror obraznic" pentru adversarii politici si un "avocat slugarnic" pentru membrii PSD, "botul de mamaliga din undita lui Nastase" pentru electorat.

"Victor Ponta este pentru adversarii politici un procuror obraznic si este pentru proprii membri de partid un avocat slugarnic, mergand pana acolo incat sa ameninte justitia si sa incite la nerespectarea statului de drept. Victor Ponta este cel care s-a urcat pe sforile trase de Adrian Nastase si Ion Iliescu, pentru ca PSD avea nevoie de o masca noua pe o fata imbatranita si obosita. Rolul lui Victor Ponta in PSD este foarte clar: este botul de mamaliga din undita lui Nastase, care are rolul de a momi electoratul catre PSD. Greu de crezut ca il va duce la indeplinire", a declarat, duminica, Gheorghe Flutur.

Sursa: Jurnalul National

Ponta: Basescu are dreptate, sindicatul crimei organizate e condus de Blejnar... Sefii PDL au votat impotriva excluderii lui Dan Pasat din partid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x