Antena Căutare

Ponta crede ca Geoana "arata ca dracu" langa Anastase si Boc

Liderul PSD, Victor Ponta, i-a cerut presedintelui Senatului, Mircea Geoana, sa fie mai atent cu imaginea sa si sa nu se mai lase fotografiat la evenimente oficiale intre premierul Emil Boc si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase. Ponta a motivat ca prezenta lui Geoana intre sefii PDL aduce prejudicii de imagine partidului

Discutia a avut loc la sedinta de conducere a PSD. Victor Ponta i-a reprosat lui Mircea Geoana ca face rau imaginii partidului atunci cand sta, la evenimente oficiale, intre premierul Emil Boc si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

"Arata ca dracu' intre Roberta si Boc. Arata ca naiba sa stati intre Roberta si Boc, poate il trimiteti pe Melescanu. E o chestie strict de imagine", i-a spus Victor Ponta fostului presedinte al PSD, Mircea Geoana, potrivit Mediafax.

Liderul social-democrat i-a transmis apoi lui Geoana sa caute metode de a nu mai ajunge intre cei doi fruntasi democrat-liberali.

"Poate evitati contactul cu cei de la PDL, chiar si in chesii oficiale. Stati intre ministrii PDL, si eu le-am explicat oamenilor ca ati fost in calitate de presedinte al Senatului", a spus Ponta.

Mircea Geoana a explicat ca in calitatea sa de presedinte al Senatului trebuie sa participe la astfel de evenimente, iar protocolul ii cere sa stea intre premier si presedintele Camerei Deputatilor.

"As fi vrut sa fiu in locul lui Basescu, ar fi aratat altfel peisajul. Si eu as vrea o imagine de ansamblu - presedinte si Guvern", a completat Geoana, citat de aceeasi sursa. "Asta chiar nu ne puteti reprosa noua", a replicat presedintele PSD, Victor Ponta.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Emil Boc o face mincinoasa pe Roberta Anastase... Iliescu vrea alianta PSD-PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x