Antena Căutare

Ponta: Inamicii nostri sunt Traian Basescu si PDL

Ponta a declarat ca in lupta impotriva PDL si a lui Traian Basescu nu va lua in calcul niciun fel de colaborare cu seful statului sau cu democrat-liberalii.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, referindu-se la colaborarea cu PNL, ca "inamicii social-democratilor si ai Romaniei" sunt presedintele Traian Basescu si PDL, iar orice alta batalie este mai putin importanta.

"Decizia noastra este ca batalia PSD sa fie impotriva lui Traian Basescu si a PDL, iar obligatia PSD este sa construiasca o alternativa si sa spuna oamenilor ce va face dupa ce scapam de Emil Boc (primul ministru - n.r.) si Traian Basescu (seful statului - n.r.). Orice varianta care ne duce la acest rezultat - scoaterea Romaniei din criza actuala si inlocuirea lui Emil Boc si Traian Basescu, orice varianta democratica, normala, nu se va impiedica nici de orgolii, nici de interese strict de partid", a spus Ponta, la finalul Biroului Permanent National al formatiunii, raspunzand unei intrebari referitoare la afirmatiile sale facute la un post de televiziune, potrivit carora nu ar refuza o varianta de guvernare cu un presedinte PNL si un premier PSD.

Ponta a adaugat ca in lupta impotriva PDL si a lui Traian Basescu nu va lua in calcul niciun fel de colaborare cu seful statului sau cu democrat-liberalii.

"Lupta noastra este cu Traian Basescu si cu PDL, o dam zi de zi. Orice alta lupta este ceva ce priveste pe altcineva. Nu vom lua in calcul (...) nicio alta varianta de alianta sau de colaborare cu Traian Basescu si cu PDL", a mentionat liderul PSD, citat de Agerpres.

In alta ordine de idei, liderul PSD a precizat ca, din punctul sau de vedere, nu mai exista o Camera Deputatilor democratic aleasa, ci ''doar un scut'' in jurul presedintelui Camerei, Roberta Anastase.

"Nu mai exista Camera a Deputatilor democratic aleasa, este un scut creat in jurul Robertei Anastase si al intereselor extrem de personale si extrem de materiale ale celor care sustin Guvernul si pe Roberta Anastase", a spus Ponta, dupa Biroul Permanent National al PSD.

Potrivit acestuia, pozitia PSD va ramane neschimbata, social-democratii neacceptand sa fie "complici ai furtului savarsit de Roberta Anastase si de cei care o sustin in continuare".

"Pozitia noastra ramane neschimbata, nu vom fi niciodata nici complici ai furtului savarsit de Roberta Anastase si de cei care o sustin in continuare si nu exista nici un pret cu care sa poata fi cumparati parlamentarii PSD sau complicitatea noastra sa poata fi cumparata", a mai afirmat Ponta.

Sursa: Jurnalul National

Mircea Geoana: "Preferatii de la Budapesta nu sunt cei de la UDMR"... Legea Educatiei, retrimisa la Comisie. UDMR il ameninta pe Geoana cu suspendarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x