Antena Căutare

Ponta, la mitingul USL de la Iasi: "Vara asta nu se poarta alb, se poarta tricolorul!"

Premierul Victor Ponta le-a spus, duminica, participantilor la mitingul USL de la Iasi, ca este mandru sa se bata cu Traian Basescu pentru poporul roman si sa fie de partea acestuia. Victor Ponta a mai spus ca Traian Basescu trebuie sa ajunga in fata legii si sa plateasca pentru ceea ce a furat poporului roman.

"Am venit astazi aici sa va spun cu inima deschisa ca eu voi vota DA la referendum si sa va spun ca am incredere ca poporul roman, in majoritatea absoluta, va veni sa voteze DA la referendum pentru demiterea lui Traian Basescu. Vreau sa ajunga in fata legii si sa plateasca pentru ce a furat poporului roman", a afirmat Ponta.

Ponta a adaugat, la mitingul de la Iasi, ca vara aceasta nu se poarta alb, culoarea de campanie a presedintelui suspendat Traian Basescu, ci se poarta tricolorul.

Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a declarat, duminica, la mitingul USL de la Iasi ca Traian Basescu "s-a folosit in mod rusinos si in interesul personal de sentimentele romanilor de peste Prut", spunand ca acestia merita "un viitor european alaturi de Romania"

Aproximativ 15.000 de persoane participa, duminica dimineata, la mitingul USL din Piata Unirii din Iasi pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu, la care sunt prezenti presedintele interimar Crin Antonescu, premierul Victor Ponta si lideri USL, informeaza Mediafax.

Prezenti la miting sunt si liderii PNL Varujan Vosganian, Relu Fenechiu, Cristian Adomnitiei, si liderul PC, Daniel Constantin.

Oamenii, care au venit cu autocare din mai multe judete ale Moldovei, scandeaza "Jos Basescu" si au pancarte cu mesaje precum "Trimitem dictatorul cu vaporul", "A mintit, demite-l", "Da la referendum".

Primul care s-a adresat oamenilor a fost primarul Iasiului, Gheorghe Nichita. In deschiderea mitingului a avut loc un concert sustinut de trupa Vank.

Sambata, la Iasi, in Piata Palatului Culturii, a avut loc un miting al PDL, la care au participat peste 10.000 de persoane. La actiunea PDL au fost prezenti presedintele suspendat, Traian Basescu, care a venit impreuna cu sotia sa, liderii democrat-liberali si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

"Cadou" de referendum: NUP pentru Basescu in cazul dosarelor pentru spalare de bani... "Flacara democratiei" a lui Basescu a intrat la apa. A fost aruncata in Dunare, la Orsova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x