Antena Căutare

Premierul Emil Boc, huiduit la Valcea

Emil Boc a fost huiduit la Ramnicu Valcea, de un grup de oameni. Incidentul a avut loc in timp ce premierul se pregatea sa intre la o intalnire cu Colegiul Director al PDL Valcea.

Boc s-a dus chiar in mijlocul multimii, insotit de SPP, l-a prins de mana pe unul dintre protestatari si l-a intrebat daca munceste.

Barbatul i-a reprosat premierului masurile de austeritate luate de Guvern, strigand apoi: "Rusine! Rusine!". "Ati taiat pensii, ati taiat salarii! Asta e program de guvernare? Sunteti de rusine! Rusine!".

Premierul a insistat, intrebandu-l din nou pe barbatul respcetiv daca munceste, iar acesta i-a replicat dur: "Da, muncesc, sunt profesor!"

Nu dupa mult timp, Boc a iesit din multime insotit de SPP si a intrat la cinematograful "Ostroveni", acolo unde avea loc intalnirea membrilor Colegiului Director al PDL Valcea.

Prim-ministrul dorea sa-i convinga pe pedelisti sa ii acorde votul la alegerile din cadrul partidului, de luna viitoare. Inainte de aceasta intalnire, premierul Boc semnase doua proiecte de investitii in judet.

Sursa: Antena3


USL a depus motiunea simpla pe Agricultura. Vezi ce solicita Guvernului!... Roberta Anastase, pazita la coafor de SPP...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x