Antena Căutare

Premierul Victor Ponta, interimar la Sanatate

Premierul Victor Ponta preia interimar conducerea Ministerului Sanatatii, dupa ce Vasile Cepoi a demisionat, marti, dupa ce a fost acuzat de conflict de interese de catre Agentia Nationala de Integritate (ANI) . Subsecretarul de stat Raed Arafat se va ocupa de atributiile administrative ale instutiei, informeaza surse oficiale, citate de Mediafax.

Premierul Victor Ponta va asigura interimatul la conducerea Ministerului Sanatatii in cele 45 de zile prevazute de lege.

Vasile Cepoi a demisionat, marti, din functia de ministru al Sanatatii si cererea lui de eliberare din functie a fost admisa de premierul Victor Ponta. Apoi, Cepoi a acceptat propunerea premierului Victor Ponta de a prelua functia de consilier de stat al primului ministru pe probleme de Sanatate.

Fostul ministru al Sanatatii Vasile Cepoi este acuzat de Agentia Nationala de Integritate de conflict de interese. ANI a sesizat in Directia Nationala Anticoruptie pentru cercetarea lui Cepoi in legatura cu atribuirea aparent ilegala a unui contract pe vremea in care inca era sef al DSP Iasi.

Emil Boc si Consiliul Local Cluj au dat o petrecere de 120.000 lei, la un hotel de 4 stele, pentru pensionarii saraci... Procurorul general Laura Codruta Kovesi, decorat cu "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler de Traian Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x