Antena Căutare

Emil Boc si Consiliul Local Cluj au dat o petrecere de 120.000 lei, la un hotel de 4 stele, pentru pensionarii saraci

Primarul Clujului, fostul premier Emil Boc, a petrecut, luni seara, in mijlocul a 1.700 de pensionari cu venituri mici din municipiu, la un hotel de patru stele, cu ocazia Zilei Internationale a Varstnicului. Masa a costat aproximativ 120.000 de lei si a fost platita din bugetul local, informeaza Mediafax.

Pensionarii au fost invitati de Uniunea Generala a Pensionarilor Cluj si de Primaria Cluj-Napoca si au ocupat toate salile restaurantului unui hotel de patru stele din oras. Unii au ajuns la petrecere cu taxiurile, altii cu mijloacele de transport in comun, la petrecere venind aproximativ 1.700 de varstnici cu venituri mici. De asemenea, la eveniment au participat si subprefectul Mihnea Iuoras, viceprimarul Gheorghe Surubaru si consilieri locali PDL

Organizatorii au pregatit un aperitiv, o friptura asortata de porc si de pui, dar si bauturi - bere, vin, suc si apa minerala -, la un pret de 70 de lei de persoana, pentru pensionari masa fiind gratuita intrucat banii au fost platiti de primarie.

"Si pensionarii Clujului sunt ai orasului si asa cum avem grija de cultura, de sport, de invatamant, de afaceri, trebuie sa avem grija si de cei de varsta a treia si sa le oferim celor care au cele mai mici venituri, posibilitatea de a petrece cateva clipe impreuna, pentru ca ei nu au din veniturile lor ocazia sa ajunga la restaurant. Criteriile avute in vedere de Primarie sunt veniturile cele mai mici", a spus Boc.

Victor Ponta: Basescu ar fi fost demis la referendum, daca nu avea sprijin din Occident ... Premierul Victor Ponta, interimar la Sanatate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x