Antena Căutare

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, aplicabile în timpul stării de alertă instituită joi seară pentru 30 de zile, care însă vor intra în vigoare la trei zile de la publicarea în Monitorul Oficial.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 15 mai a.c., decretul pentru promulgarea Legii privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 (PL-x 251/13.05.2020)”, anunţă Administraţia prezidenţială.

Legea a fost adoptată luni de Guvern, iar miercuri a trecut de Parlament, într-o formă modificată substanţial faţă de varianta Executivului.

Penturu că starea de urgenţă expira joi, 14 mai, Guvernul a emis joi noaptea o hotărâre şi un set de măsuri în baza cărora să poată fi respectate restricţiile pentru prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus.

Sursa : news.ro

România intră în stare de alertă! Ce restricții sunt ridicate și ce devine obligatoriu! Terasele și restaurantele rămân ... Tăriceanu: Românii s-au comportat responsabil. Problema nu sunt cetăţenii, ci guvernanţii, care sunt depăşiţi de situaţi...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Catine.ro
Ultimele știri
x