Antena Căutare

Presedintele Lituaniei critica Romania: "Nu veti intra in Schengen. Trebuie sa dati dovada de maturitate"

Presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, aflata in vizita oficiala la Palatul Cotroceni, a criticat dur statul roman. Ea a declarat ca Romania nu va intra in spatiul Schengen, din lipsa maturitatii si seriozitatii.

"Daca nu veti fi maturi si responsabili nu veti intra in Schengen. Toate scandalurile din planul politic au afectat imaginea Romaniei. De acum in colo trebuie sa dati dovada de maturitate si seriozitate", a spus Dalia Grybauskaite, in cadrul convorbirilor oficiale cu presedintele Traian Basescu.

In debutul convorbirilor, la care a avut acces si presa, presedintele roman i-a spus Daliei Grybauskaite ca este primul sef de stat care viziteaza Romania dupa "iarna noastra extrem de furtunoasa".

"Sunt furtuni; important este cum faceti fata, cum treceti peste ele", i-a raspuns Grybauskaite.

Delegatia romana care a luat parte la ceremonia de primire i-a inclus pe consilierii prezidentiali Cristian Diaconescu, Bogdan Manoiu, Bogdan Dragoi si purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea.

Presedintele Traian Basescu a primit-o, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Dalia Grybauskaite, presedintele Lituaniei. Ceremonia a avut loc pe Platoul de Ceremonii de la Palatul Cotroceni, informeaza Mediafax.

FOTO: viluckas.lt

Chinezii ar putea construi autostrada suspendata din Bucuresti... Victor Ponta: "Partidul fanariot PDL a furat la guvernare si crede ca cineva din afara il repune la putere"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x