Antena Căutare

Chinezii ar putea construi autostrada suspendata din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit, marti, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti (PMB), cu reprezentantii firmei de constructii China Communication Constructions Company Limited, pentru a discuta proiectul privind Autrostrada Urbana - Lacul Morii - Colentina.

Sorin Oprescu a prezentat degatiei chineze proiectul autostrazii urbane, asa cum a fost adoptat de Consiliul General.

"Acest proiect este unul foarte important pentru noi si, dupa multe dificultati, acum avem si acordul Consiliului General. Tocmai din acest motiv imi doresc sa fie o investitie de succes, intr-o colaborare de succes. Este foarte important pentru Bucuresti sa atraga finantari in proiecte concrete, asa cum este acesta. Nu doresc sa pierdem timpul si vreau sa fim cat mai pragmatici, in asa fel incat sa inauguram impreuna acest proiect. Va multumesc pentru ca, in ciuda faptului ca a durat atat de mult, sunteti la fel de interesati de realizarea lui", a declarat Oprescu.

Song Debin, senior manager al companiei, a precizat ca CCCC International este interesata de finantarea proiectului.

"China Communication Constructions Company Limited este interesata de finantarea acestui proiect de o lunga perioada de timp. Avand in vedere acest lucru, ne dorim sa concretizam aceasta investitie. Avem experienta bogata in privinta proiectelor realizate in parteneriat public privat si avem si sprijinul Guvernului chinez si al bancilor".

La finalul intalnirii, Song Debin, a anuntat ca a fost deja initiata procedura de analiza a documentatiei primite, urmand a transmite PMB propunerea China Communication Constructions Company Limited privind realizarea proiectului "Inchidere Inelul Median de circulatie la Zona Nord-Autostrada Urbana-tronson Lacul Morii-Soseaua Colentina".

FOTO: Intact Images

Andrei Marga, votat de plenul Senatului la sefia Institutului Cultural Roman... Presedintele Lituaniei critica Romania: "Nu veti intra in Schengen. Trebuie sa dati dovada de maturitate"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x