Antena Căutare

Presedintele Parlamentului European: Autoritatile romane, exemplu pentru reforme

Jerzy Buzek, presedintele Parlamentului European, este de parere ca autoritatile romane sunt un exemplu pentru reformele "bune si fructuoase". Buzek crede ca aproape toate tarile membre UE au nevoie de reforme similare, iar Romania va fi in pozitie mai buna pentru ca deja a aplicat aceste reforme.



"Vrem sa va sprijim foarte tare si pe autoritati pentru ca sunteti un foarte bun exemplu al reformelor bune si fructuoase, care pot fi foarte dificile pentru cetatenii dumneavoastra. Multi dintre ei sufera azi din cauza lor, dar nu avem alte solutii, nu avem alta cale, daca vreti sa va imbunatatiti economia", a declarat Jerzy Buzek, potrivit Mediafax.

"Ati fost foarte rabdatori ca natiune si ca autoritati si eu nu pot decat sa va felicit. Si e nevoie de cateva luni, poate 12 luni, pentru imbunatatirea si a situatiei cetatenilor dumneavoastra", a mentionat presedintele Parlamentului European.

"Este adevarat aproape toate tarile membre au nevoie de reforme si dumneavoastra veti fi in pozitie mai buna, pentru ca deja ati luat aceste reforme pana la sfarsitul lui iunie", a mai spus Jerzy Buzek.

Citeste si Jurnalul

Foto: novinite.com

Dan Voiculescu: "Traian Basescu, pentru binele republicii, e timpul sa taci!"... Mircea Badea: "Nu o spun cu tenta rasista, dar Robert Turcescu este tigan"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x