Antena Căutare

Mircea Badea: "Nu o spun cu tenta rasista, dar Robert Turcescu este tigan"

Razboiul mediatic dintre Mircea Badea si Robert Turcescu atinge noi cote. Realizatorul emisiunii In Gura Presei ii raspunde lui Turcescu dupa ce acesta l-a criticat intr-o emisiune TV.

"Nu stiam ca Robert Turceascu mai are emisiune. Stiam ca este salariat la un post cu nume de laba, dar cand te uiti pe audiente nu se vede nimic. Nici macar o laba",


Mircea Badea este acuzat ca a ironizat la comanda lui Voiculescu, USL-ul, afirmand ca Antonescu si cu Ponta au facut audienta mai mica decat Castelul Peles. Declaratiile lui Badea au aparut intr-un ziar central si au fost analizate la o emisiunea TV, moderata de Robert Turcescu.

"Mi s-ar parea oribil ca lururile pe care le voi spune acum sa fie interpretate intr-un stil rasist. Nu am niciun fel de problema cu faptul ca Robert Turcescu este tigan. Nu exista nici macar o molecula de rasism in persoana mea", a atacat Badea.

Realizatorul a sesizat ca defapt cei care il acuzau au facut exact lucru pentru care l-au incriminat, au executat o "comanda udrista".

Presedintele Parlamentului European: Autoritatile romane, exemplu pentru reforme... Teodor Baconschi: "Diplomatia romaneasca merita felicitata pentru ce a facut in privinta Schengen"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x