Antena Căutare

Presedintele Traian Basescu implineste astazi 60 de ani

Presedintele Traian Basescu implineste astazi varsta rotunda de 60 de ani. Cea mai mare dorinta a presedintelui este sa aiba liniste, asa ca si-a luat o zi libera.

A inceput sa sarbatoreasca inca de ieri, impreuna cu parlamentarii democrat-liberali. A ciocnit un pahar de sampanie in cinstea lui, pana si cu reprezentantii FMI si cu jurnalistii.

Seful statului a terminat ziua asa cum a inceput-o: la un pahar. Seara a ciocnit cu jurnalistii acreditati la Cotroceni, dimineata cu apropiatii din PDL.

Cea mai spectaculoasa aparitie la intalnirea de la Vila lac 1 a fost cea a deputatului Silviu Prigoana, care a venit pe doua roti, cu un segway. El i-a adus presedintelui un tablou al unui pictor flamand infatisand portul Anvers.

Democrat-liberalii au strans aproximativ 2.000 lei pentru cadou. A fost o intreaga dezbatere in grupul parlamentar, pana s-a decis ce sa ii cumpere presedintelui. Pana la urma, seful statului a primit o trusa de scris.

O femeie a venit personal sa ii aduca presedintelui un cadou special, o sticla de whisky.

Doamnele din PDL s-au aranjat special pentru vizita la Traian Basescu. Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase si-a schimbat hainele cu care venise dimineata la sedinta plenului si s-a coafat la serviciu.

Basescu a mai primit cadou de ziua lui cateva sticle de vin vechi de 60 de ani si o sculptura de cristal.

Tu ce cadou i-ai oferi presedintelui?

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Udrea: Politicieni populisti ca Ponta si Antonescu au falimentat Grecia... Emil Boc: Singurul raspuns rational la criza il reprezinta investitiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x