Prigoana: Ca sa reprezint PDL-ul sa plece Baconschi, Preda si Paleologu

Deputatul PDL Silviu Prigoana pune conditii drastice in ceea ce priveste candidatura sa la Primaria Capitalei. Acesta nu a cerut nici mai mult nici mai putin decat excluderea din partid a lui Teodor Baconschi, Cristian Preda si Theodor Paleologu.

„Ca sa-i reprezint in alegeri trebuie sa il dea afara din partid pe Baconschi, pe Cristian Preda si pe Paleologu si atunci voi reprezenta partidul. [...] Daca era Traian Basescu presedintele partidului, nu maraia unul in front. Va amintiti ca a expediat o gramada pe centura politicii romanesti, oameni in functie care si-au permis sa aiba pareri si impresii despre colegii lor. Nu se face lucrul asta, nu se face", a spus joi seara democrat-liberalul in cadrul unei emisiuni TV.

Prigoana a revenit si a intarit ideaa ca plecarea „intelectualilor" ar fi singura varianta in care ar mai candida din partea democrat-liberalilor pentru Primaria Capitalei. Elena Udrea, a afirmat miercuri seara ca sunt deja stabiliti candidatii pentru Bucuresti, dar a refuzat sa dea nume.


Foto: Intact Images

Ultimele știri