Antena Căutare

Gramatica ii joaca feste ministrului Transporturilor: "AMBITIILE pe care le avem noi ESTE"

Grea viata de ministru. Asta daca ne luam dupa felul in care ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare vorbeste limba romana. Suparat ca lucrarile la autostrada Timisoara-Lugoj avanseaza in ritm de melc, domnul ministru a tinut sa ii mustruluiasca pe constructori in fata presei.

Limba romana i-a jucat insa feste:

"Daca ma uit la cum s-a lucrat pe lotul asta, nu cred ca nici in 20 de ani nu terminati. Sau impropiu spus cum s-a lucrat, pentru ca, de fapt, nu s-a lucrat", a declarat Nazare.

"Trebuie sa stiti ca AMBITIILE pe care le avem noi ESTE, in principal, iar aici vreau sa ma ascultati foarte atent, Aceasta autostrada, discutam despre relief plan, poate fi terminata la nivel de asfalt in acest an", a spus ministrul.


Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Alexandru Nazare, a efectuat sambata prima sa vizita in aceasta calitate in judetul Arad, ocazie cu care a inspectat santierul autostrazii Arad-Nadlac si cel al DN 79 Arad-Oradea. Prima oprire a efectuat-o la Lotul 2, acolo unde lucreaza firma Alpine Bau GmbH, lungimea acestui tronson fiind de 16,664 km.



foto: Intact Images

Prigoana: Ca sa reprezint PDL-ul sa plece Baconschi, Preda si Paleologu... Antonie Solomon candideaza pentru inca un mandat la Primaria Craiovei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x