Căutare Live

Primul caz de coronavirus la Ministerul Agriculturii! A fost demarată o anchetă epidemiologică

Un angajat al Ministerului Agriculturii a fost testat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Au fost deja stabiliți contacții acestei persoane și au fost izolați la domiciliu.

O anchetă epidemilogică este în curs. Angajatul Ministerului Agriculturii depistat cu noul coronavirus este internat într-o unitate sanitară, sub moniterizarea medicilor, iar în instituție se face dezinfecție, potrivit antena3.ro.

Până astăzi, 2 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.517 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.526 au fost declarate vindecate și externate.

Până acum, 1279 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, au decedat.

USR propune extinderea votului prin corespondenţă la alegerile locale/ Formaţiunea estimează o prezenţă redusă la urne a... Bani grei pentru români! Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră! Cine se va bucura de ajutorul financiar...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri