Antena Căutare

Ultimă oră! Primul parlamentar român depistat pozitiv cu coronavirus! A infectat trei persoane!

Un parlamentar român s-ar fi infectat cu coronavirus după ce a participat la o reuniune internațională.

Ultimă oră! Primul parlamentar român depistat pozitiv cu coronavirus! A infectat trei persoane!
Primul parlamentar român depistat pozitiv cu coronavirus!

UPDATE: Membri ai familiei lui Chiţac şi un apropiat al acestuia au fost şi ei îmbolnăviţi de senatorul depistat pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre soţia lui, fiul lor şi asistentul său personal.

Parlamentarul român depistat cu noul coronavirus, Vergil Chițac, s-a izolat singur după ce aflase că un parlamentar francez, cu care fusese într-o deplasare la Bruxelles, a fost depistat cu coronavirus. Starea lui este bună, susțin surse medicale, potrivit libertatea.ro.

Surse paralmentare susțin că el a fost prezent la Senat luni, când a participat la ședințele de grup și de plen. De altfel, Ludovic Orban a spus că Vergil Chiţac a fost prezent la reuniunea Biroului Politic Naţional, şi că îşi aminteşte că a dat mâna cu el.

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a declarat pentru Ordinea.ro că senatorul Vergil Chițac a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Cea mai mare greșeală pe care o pot face părinții din România, în timpul pandemiei de coronavirus! Medicul Mihai Craiu: „Nu faceți asta!”

„Confirm informația. Senatorul Chițac a făcut testul pentru coronavirus, așa cum deja știti și rezultatul a ieșit pozitiv. Atât pentru el, cât și pentru soție. Din momentul în care am aflat, am decis să mă autoizolez și eu deoarece ultima data când m-am întâlnit cu domnul senator a fost luni, săptămâna aceasta.

Am plecat, ieri, spre Parlament și în momentul când voiam să intru în clădire am primit vestea că domnul Chițac s-a testat pentru coronavirus. Mi-am sunat șeful de la partid și l-am informat despre situație și am plecat spre casă. De atunci, m-am autoizolat și aștept rezultatul testului”, a declarat Bogdan Huțucă pentru sursa citată.

Cine riscă să moară din cauza coronavirusului! Pentru ei, COVID-19 poate însemna sfârșitul! Explicațiile medicilor din China

Vergil Chițac este constănțean și este la primul mandat ca parlamentar după ce s-a pensionat din marină cu gradul de amiral. A fost rector al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, a intrat în politică la liberali și apoi a trecut la social-democrați.

Cum va funcționa Guvernul PNL, după autoizolarea cauzată de coronavirus... COVD-19 aruncă în aer scena politică. Guvernul se izolează și se impun măsuri noi pentru a opri răspândirea coronavirusu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x