PRM a rupt alianta cu Partidul Noua Generatie. Gigi Becali: "Nu ne-am inteles la negocieri"

Trei saptamani a durat alianta dintre PRM si PNG. Gigi Becali a anuntat, astazi, ca pentru Bucuresti doar el va candida din partea PNG, si ca alianta cu Partidul Romania Mare a incetat din cauza neintelegerilor care au aparut la stabilirea candidatilor pentru alegeri.

"S-a intamplat ca nu ne-am inteles la negocieri. Din partea lor au vrut sa fie 3 la 1 procentul la liste sau candidatii nostri sa se inscrie in PRM. A fost fara suparare, fara cearta. Am zis fiecare pe contul lui, insemna ca PNG-ul sa se dizolve de tot. E si de principiu. Cand te duci cu un om la drum imparti painea la jumate", a explicat Gigi Becali la un post TV.

"La Bucuresti voi candida eu din partea PNG. Eu candidez sa fac un test. Sa vad cati oameni au incredere ca Gigi Becali este un bun gospodar", a mai declarat latifundiarul din Pipera, care pe 16 martie il numea pe Corneliu Vadim Tudor "fratele meu mai mare".


Becali anunta pe 16 martie ca partidul pe care il conduce va participa la alegerile locale si generale in alianta cu Partidul Romania Mare: "Vom merge in coalitie impreuna cu PRM. Aceasta este hotararea Consiliului National si este si vointa mea alaturi de vointa lor."

Pe 21 martie, presedintele Partidului Noua Generatie, George Becali, a anuntat ca si-a depus actele pentru a deveni locuitor al sectorului 1 cu scopul de a putea candida la functia de primar general al Capitalei din partea aliantei PRM - PNG.

foto: Intact Images

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri