Antena Căutare

PRM a rupt alianta cu Partidul Noua Generatie. Gigi Becali: "Nu ne-am inteles la negocieri"

Trei saptamani a durat alianta dintre PRM si PNG. Gigi Becali a anuntat, astazi, ca pentru Bucuresti doar el va candida din partea PNG, si ca alianta cu Partidul Romania Mare a incetat din cauza neintelegerilor care au aparut la stabilirea candidatilor pentru alegeri.

"S-a intamplat ca nu ne-am inteles la negocieri. Din partea lor au vrut sa fie 3 la 1 procentul la liste sau candidatii nostri sa se inscrie in PRM. A fost fara suparare, fara cearta. Am zis fiecare pe contul lui, insemna ca PNG-ul sa se dizolve de tot. E si de principiu. Cand te duci cu un om la drum imparti painea la jumate", a explicat Gigi Becali la un post TV.

"La Bucuresti voi candida eu din partea PNG. Eu candidez sa fac un test. Sa vad cati oameni au incredere ca Gigi Becali este un bun gospodar", a mai declarat latifundiarul din Pipera, care pe 16 martie il numea pe Corneliu Vadim Tudor "fratele meu mai mare".


Becali anunta pe 16 martie ca partidul pe care il conduce va participa la alegerile locale si generale in alianta cu Partidul Romania Mare: "Vom merge in coalitie impreuna cu PRM. Aceasta este hotararea Consiliului National si este si vointa mea alaturi de vointa lor."

Pe 21 martie, presedintele Partidului Noua Generatie, George Becali, a anuntat ca si-a depus actele pentru a deveni locuitor al sectorului 1 cu scopul de a putea candida la functia de primar general al Capitalei din partea aliantei PRM - PNG.

foto: Intact Images

Traian Basescu refuza acreditarea ambasadorului Olandei... Traian Basescu nu mai poate fi demis! A promulgat legea prin care seful statului poate fi suspendat cu noua milioane de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x