Antena Căutare

PSD anunta o posibila motiune de cenzura, in martie

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la RRA, ca alegerile interne din UDMR sau PDL ar putea decide succesul unei motiuni de cenzura. El a adaugat ca PSD si PNL vor depune "cat mai repede" o motiune de cenzura.

"Ce inseamna cat mai repede? Poate fi in luna martie, daca UDMR ia o anumita decizie sau poate fi dupa 15 mai, cand este congresul PDL si o parte din PDL poate lua o anumita decizie", a afirmat el.

Ponta a precizat ca nu vrea "sa vanda iluzii" in ceea ce priveste succesul unei motiuni de cenzura, intrucat parlamentarii PSD, PNL si PC nu sunt suficienti pentru adoptarea acesteia.

"Vom depune motiune de cenzura, dar nu vreau sa construim in mintea oamenilor iluzii ca fara voturi de la UDMR sau de la PDL reusim sa o adoptam", a afirmat el.

Presedintele PSD a mentionat ca nu isi propune sa "racoleze" parlamentari de la putere, ci doar sa ii convinga sa voteze o motiune de cenzura, avand in vedere "teama" acestora fata de momentul alegerilor parlamentare.

Sursa: Jurnalul National

Adrian Nastase, pe blogul sau: "Basescu e o mizerie de om!"... Consilier PDL cercetat dupa ce a folosit o diploma falsa de bacalaureat pentru a absolvi o facultate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x