Antena Căutare

Consilier PDL cercetat dupa ce a folosit o diploma falsa de bacalaureat pentru a absolvi o facultate

Consilierul PDL in CJ Dambovita Vasile Moise, presedinte al filialei dambovitene a Partidei Romilor Pro Europa, este urmarit penal de procurori pentru inselaciune si uz de fals, fiind acuzat ca a folosit o diploma de bacalaureat falsificata pentru a absolvi cursurile unei facultati, informeaza Mediafax.







"Din cercetari reiese faptul ca Vasile M. a fost inscris in perioada 1980-1982 la Liceul Industrial nr.2 Targoviste, absolvind clasa a IX-a la seral, iar in clasa a X-a a fost exmatriculat pentru absenteism. In perioada 2007-2010 cel in cauza a folosit diploma falsa pentru a se inscrie la facultate, absolvind cu diploma de licenta o facultate din cadrul unei universitati din Bucuresti in anul 2010.

In toamna aceluiasi an, s-a inscris la cursul de masterat in Drept, organizat de o universitate din Targoviste, de unde a solicitat retragerea in momentul in care a aflat despre cercetarile politistilor. In acest caz a fost intocmit dosar penal, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa se propuna solutie legala prin Parchet",


antena3.ro


PSD anunta o posibila motiune de cenzura, in martie... Basescu: "Mi-as dori un salariu mai mare de 1.100 euro"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x