Antena Căutare

PSD bate palma cu PDL pe Legea privind averile ilicite

Presedintele PSD a declarat ca social-democratii vor vota legea PDL privind confiscarea averilor ilicite, chiar daca si PSD a depus o astfel de lege, pentru a demonstra ca nu trebuie modificata Constitutia, el atragand atentia ca PSD va si aplica acest act normativ.

"Am inteles ca legea pe care noi am depus-o, care este copiata cuvant cu cuvant dupa decizia cadru 212 a Consiliului UE privind confiscarea averilor ilicite, nu le place celor de la PDL. Nici o problema. Am vazut pe site-ul ministerului Justitiei, au pus si ei o lege, o votam pe a lor. Sa stea linistiti, nu e absolut nici o problema", a precizat Ponta.

Totodata, Ponta a precizat ca Ministerul Justitiei si Guvernul, prin elaborarea unei astfel de legi, dau dreptate PSD, admitand ca nu este nevoie de modificarea Constitutiei.

Intrebat daca specialistii PSD au vazut legea PDL, Ponta a raspuns afirmativ, el precizand ca aceasta "este foarte buna".

"Este cam acelasi lucru ce am spus si noi. Nu prea e nici o diferenta. Am vazut ca avea o problema cu coruptia. In regula, sunt absolut de acord, chiar cred ca averile coruptilor, mai ales vorbesc de coruptii de acum, care fac bani din coruptie, chiar trebuie confiscate. N-avem nici o problema, le votam legea ", a spus Ponta, atentionand insa ca ca PSD va si aplica aceasta lege.

"Daca nu le place legea noastra, o sa votam legea Guvernului Boc, dar, atentie pentru pedelisti, noi o s-o si aplicam", a spus Ponta.

Confiscarea averilor ilicite, aprobata de Guvern... Bataie pe confiscarea "averii extinse". Vezi proiectele USL si ale Justitiei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x