Căutare Live

PSD pregateste o motiune impotriva Ministrului Muncii, Mihai Seitan

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a anuntat luni ca partidul sau va depune in curand o motiune impotriva Ministerului Muncii.

Motiunea simpla va fi legata de aspecte ce tin de problematica sociala, fiind vizat ministrul Mihai Seitan. "Am inceput sa lucram in cadrul partidului de cateva zile pentru aceasta motiunea impotriva lui Mihai Seitan (foto) si sper sa o definitivam in cateva zile", a declarat Nastase.

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a fost in mai multe randuri criticat pentru unele decizii sau propuneri de legi, care nu au fost agreate nici in randurile PDL. In aceeasi situatie se afla si ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, ambii fiind criticati de premierul Emil Boc.

Liderul social-democrat Victor Ponta a anuntat luni ca PSD urmeaza sa depuna "luni sau marti" motiunea simpla impotriva ministrului Muncii.

Soarta lui Geoana la carma Senatului, tema de discutie in coalitia PDL-UDMR... Chiliman: "Paduchii" din PNL pot sa plece...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri