Antena Căutare

PSD: Prima măsură a Guvernului Orban a fost să taie din majorarea salariului minim/ Îi vom forţa să majoreze salariul minim la un nivel decent

PSD anunţă că susţine introducerea unui salariu minim european, reprezentând 60% din salariul mediu al fiecărui stat membru. ”Îi vom forţa să majoreze salariul minim la un nivel decent”, a transmis marţi, PSD, afirmând că prima măsură a Guvernului Orban a fost să taie din majorarea salariului minim.

”Prima măsură a Guvernului Orban a fost să taie din majorarea salariului minim, proiect lăsat de #PSD pe masa Guvernului. Au zis că vor corela acest salariu cu anumiţi indicatori economici. Au uitat însă formula”, a transmis, marţu, PSD.

Social-democraţii anunţă că susţin introducerea unui salariu minim european.

”Îi vom forţa să majoreze salariul minim la un nivel decent prin mecanismele europene. PSD susţine introducerea unui salariu minim european reprezentând 60% din salariul mediu al fiecărui stat membru”, a mai transmis PSD.

Activiştii socialişti din România au lansat, sâmbătă, o petiţie publică prin care susţin implementarea unui salariu minim la nivel european care să fie egal cu 60 la sută din salariul mediu al fiecărei ţări membre. Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost primul care a semnat petiţia.

Comisia Europeană a lansat prima etapă a consultării cu partenerii sociali cu privire la introducerea unui salariu minim garantat la nivelul întregii Uniuni Europene.

Sursa : news.ro

Curtea Constituţională a amânat pentru 12 februarie pronunţarea asupra sesizării Avocatului Poporului cu privire la Codu... Ședință de bâlbâieli la Guvern. Ministrul Dezvoltării, vedetă pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x